18. oktober 2019
Arkivfoto: Kenn Thomsen
Arkivfoto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havde ikke billet - gik amok på to ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havde ikke billet - gik amok på to ansatte
Opdateret 12. juli 2019 kl. 10:27
Lejre - 12. juli 2019 kl. 08:56
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 18-årig mand blev anholdt, efter han gik amok på to ansatte hos DSB i et tog på Hvalsø Station.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Natten til torsdag måtte politiet rykke ud til Hvalsø Station efter et alarmopkald om en voldelig passager. Klokken var 01.09, da togpersonale fra DSB havde tilbageholdt en 18-årig mand fra Roskilde i toget, da han var kørt uden billet.

Normalt ikke en opgave for politiet, men den 18-årige mand fra Roskilde reagerede voldsomt på togpersonalets henvendelse, hvilket endte med, at den 18-årige mand spyttede en kvindelig medarbejder i ansigtet. En mandlig medarbejder var også til stede - og også han blev udsat for den 18-åriges aggressioner.

Den mandlige medarbejder blev både spyttet i ansigtet, ligesom den kvindelige medarbejder, og efterfølgende udsat for flere slag i ansigtet fra den 18-årige mand.

Det lykkedes heldigvis for togpersonale fra DSB at fastholde den unge og meget udadreagerende mand, indtil politiet kom frem til Hvalsø Station og kunne anholde manden. Den 18-årige mand, som var påvirket af »bevidsthedspåvirkende stoffer«, blev sigtet for vold mod personer i offentlig tjeneste og taget med til stationen.

Her nægtede han dog pure at udtale sig i sagen. Han blev løsladt efter endt sagsbehandling, men er fortsat sigtet i sagen, så der venter ham et retsligt efterspil.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk