7. maj 2021
Et glimt af publikum fra overrækkelsen af hæder til Lejres dygtige sportsudøvere sidste år i januar i Kirke Hyllinge Hallen. Arkivfoto: Agnete Vistar
Et glimt af publikum fra overrækkelsen af hæder til Lejres dygtige sportsudøvere sidste år i januar i Kirke Hyllinge Hallen. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hæder og frivillige: To fluer med ét smæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hæder og frivillige: To fluer med ét smæk
Lejre - 11. januar 2021 kl. 10:03
Af Agnete Vistar

To store årlige arrangementer i Lejre Kommune, der plejer at ligge over et halvt år fra hinanden, bliver nu slået sammen.

Det drejer sig om:

1) den årlige overrækkelse af hæder til sportsudøvere i Lejre, der har ydet en helt særlig præstation i det forgangne år, samt lederprisen og træner prisen. Denne dag plejer at blive holdt i januar.

2) Frivillig Fredag, som holdes den sidste fredag i september. På dagen hyldes Lejres mange frivillige, og der skabes opmærksomhed om det frivillige arbejde. Dagen holdes på den nationale frivillighedsdag.

Fremover er det hensigten, at arrangementet holdes på frivilligdagen. Næste gang bliver således den 24. september i år, og det foregår i Slotsladen på Ledreborg klokken 17-20.

Det er fritids- og kulturudvalget, der har besluttet, at de to store dage - som er ret forskellige - smækkes sammen til én. Og folkeoplysningsudvalget har nu besluttet, at det skal holdes den sidste fredag i september.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk