28. september 2020
Fra venstre ses formand Jette Brøndsted, hjælpetræner Anders Sølling, træner Rene Pfeiffer, spillerrepræsentant Mads Christensen og trænerudvalgsformand Heinrich Papke. Privatfoto
Fra venstre ses formand Jette Brøndsted, hjælpetræner Anders Sølling, træner Rene Pfeiffer, spillerrepræsentant Mads Christensen og trænerudvalgsformand Heinrich Papke. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndbolden står klar med nyt trænerteam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbolden står klar med nyt trænerteam
Lejre - 05. august 2020 kl. 18:51
Af Agnete Vistar

KHKS Håndbold fra Kirke Hyllinge har ansat et nyt trænerteam for deres herrehold og ser frem til den nye sæson, hvor KHKS's herrer skal spille i serie 1. Det skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

KHKS Håndbold har været heldige at tegne kontrakt med Rene Pfeiffer som cheftræner og Anders Sølling som hjælpetræner/holdleder. Rene Pfeiffer kommer fra et trænerjob for herreholdet i Himmelev Veddelev Idrætsforening og er elitetræner uddannet.

Rene Pfeiffer har været træner i en lang årrække og har erfaring fra blandt andet Tune og Hvidovre. Rene har trænet både ungdomshold, herre- og damehold, også på divisionsniveau. Tidligere har Rene selv spillet i Trelleborg, Hvidovre, Sankt Annæ, Tune og Himmelev så han kommer til KHKS med mange erfaringer i rygsækken.

Som hjælpetræner/holdleder har Rene Pfeiffer Anders Sølling ved side. De to kender hinanden rigtig godt og forventes at blive en dynamisk duo for KHKS Håndbold at få med om bord til den nye sæson. Begge glæder sig til at møde spillerne og få gang i træningen.

Nye spillere er også velkomne.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk