23. marts 2019
Alle kan trygt forvisse sig om, at de kan stå på natbussen 93N i Roskilde fremover og komme op til en række byer i Lejre. Arkivfoto: Lars Kimer
Alle kan trygt forvisse sig om, at de kan stå på natbussen 93N i Roskilde fremover og komme op til en række byer i Lejre. Arkivfoto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønt lys til natbusser i Lejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønt lys til natbusser i Lejre
Lejre - 20. november 2018 kl. 11:27
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natbuslinjen 98N, der kører en stor del af sin rute gennem Lejre i weekenden, bliver reddet. Borgmester Carsten Rasmussen (S) har fået grønt lys fra alle partier i kommunalbestyrelsen til at tilkendegive over for Region Sjælland - der stod parat til at spare natbuslinjerne væk - at kommunen er villig til at bidrage med de 100.000 kroner, der skal til for at holde natbusserne kørende.

Det skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag. Natbussen vil blive medtaget i Lejre Kommunes busbestilling hos Movia, der finder sted i 2019. I hvert fald Linje 98N er sikker på at fortsætte:

- Den kører jo gennem hele kommunen, og det har også været nødvendigt at få de andre kommuner med. Mens 93N ikke har været drøftet selvstændigt endnu, siger Carsten Rasmussen.

Det har været afgørende, at også Roskilde Kommune er med på at overtage sin del af natruterne, og det har Roskilde meddelt, at kommunen er indstillet på, med 300.000 kroner.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk