5. juni 2020
Varnys afdøde kone, Hanne, kan ikke få ro ved sit gravsted. For tredje gang siden februar er det blevet skændet. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Varnys afdøde kone, Hanne, kan ikke få ro ved sit gravsted. For tredje gang siden februar er det blevet skændet. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gravplads skændet igen, igen: - Det er forbandet ondskabsfuldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gravplads skændet igen, igen: - Det er forbandet ondskabsfuldt
Lejre - 15. juni 2019 kl. 08:32
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke meget gravfred på Hanne Hansens gravsted på kirkegården i Hvalsø. For trejde gang siden februar er gravpladsen blevet skændet.

Det skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

- Det er forbandet ondskabsfuldt og jeg kan simpelthen ikke begribe, hvorfor det skal gå ud over Hannes gravsted, fortæller Varny Hansen ved sine kones endelige hvilested.

- Min søn ringede lidt i 8 og fortalte mig om det. Han fortalte, at han havde været forbi i morges og fundet den ødelagte bænk. Det er virkelig sørgeligt, og jeg kan ikke undgå at spekulere på, hvem der er sure på enten mig eller Hanne, siden de skal blive ved, siger Varny Hansen.

Han har igen meldt sagen til politiet, akkurat som de to første gange. Men til hans store skuffelser får han hver gang at vide, at politiet ikke har ressourcer til at tage sagen. Der er dog ingen tvivl fra Varny om, at der igen kommer til at være en lille bænk på hans kones gravsted.

- Vi har et papbarnebarn her i byen, som et par dage efter Hannes død sagde: Varny, jeg savner Hanne. Derfor satte vi en lille bænk op, hvor vi kunne sidde og snakke med Hanne. Der kommer også en ny, hvis den gamle ikke kan repareres, for det er mig, der bestemmer på min kones gravsted, siger Varny Hansen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk