25. maj 2019
Der er masser af mennesker, der dyrker motion i Lejre, som disse, der deltog i Sfaet for Livet for nylig i Borrevejle. Men der mangler stadig en del, som er overvægtige. Arkivfoto: Rita Vestergård
Der er masser af mennesker, der dyrker motion i Lejre, som disse, der deltog i Sfaet for Livet for nylig i Borrevejle. Men der mangler stadig en del, som er overvægtige. Arkivfoto: Rita Vestergård
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode ideer skal få flere i bevægelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode ideer skal få flere i bevægelse
Lejre - 13. oktober 2018 kl. 09:13
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune arrangerer en workshop i Bramsnæsvighallen den 14. november, hvor man kan deltage i udvikling af ideer til at få flere i motion. Det skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Workshoppen et af de første skridt i et nyt samarbejde mellem Lejre Kommune og den landsdækkende satsning »Bevæg dig for livet«. Det sker onsdag den 14. november kl. 16.45 til 21.15 i Bramsnæsvighallen, Elverdamsve i Ejby.

Bag satsningen står DGI og DIF med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden. Den overordnede vision er, at Danmark i år 2025 skal være verdens mest idrætsaktive nation.

- I Lejre Kommune er der allerede mange idrætsaktive. 68 procent dyrker regelmæssigt motion og det er godt. Men over halvdelen af borgerne er moderat eller svært overvægtige, og næsten hver tredje opfylder ikke WHO's mål for fysisk aktivitet. Så der er god grund til at sætte ekstra skub på indsatserne, siger Claus Jørgensen (SF), formand for Lejre Kommunes udvalg for kultur & fritid, i en pressemeddelelse.

Hvis man med til at idéudvikle, send en mail til forlivet@lejre.dk. Der er kun plads til et begrænset antal deltagere. Skriv om man kommer som borger eller repræsentant for f.eks. en forening, en virksomhed eller en selvorganiseret motionsgruppe.

Se også DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk