21. september 2020
Thomas Bisgaard (R) var inviteret til at klippe det røde bånd over. En ære han delte med byens børn. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Thomas Bisgaard (R) var inviteret til at klippe det røde bånd over. En ære han delte med byens børn. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæde og solskin: Osted har fået nyt midtpunkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæde og solskin: Osted har fået nyt midtpunkt
Lejre - 12. maj 2019 kl. 08:01
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solskin og pandekager går hånd i hånd med godt humør og glade mennesker. Og det var præcis, hvad der mødte de mange fremmødte mennesker i alle aldre i Osted lørdag eftermiddag. »Byhjørnet« slog officielt dørene op, og dermed kan et arbejde, der har taget godt et år, endelig blive taget godt i brug af de mange børn, der var kommet med deres forældre og bedsteforældre.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Byen manglede en legeplads, der kunne forene borgerne i Osted. Et samlingsted, hvor alle kan finde et sted at være sammen, fortæller Katrine Feijen, der er en af de mange kræfter, der har stået bag »Byhjørnet«.

Den officielle indvielse fandt sted efter en kort og præcis tale fra formanden for Børn og Ungdom i Lejre Kommune, Thomas Bisgaard (R). Han bor selv i Osted, og derfor havde folkene bag projektet, inviteret ham til at klippe det røde bånd. Den glæde delte han dog med en stor flok af byens børn, der alle fik en saks i hånden - og så var indvielsen officiel.

- Det er virkelig tiltrængt, at Osted for det her samlingsted, som vi har manglet. Mange børnefamilier flytter til byen, og findes stedet, hvor man kan mødes i vores lange by. De lokale kræfter skal have en kæmpe tak for at give Osted det her lækre område, siger Thomas Bisgaard.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk