12. juli 2020
Gunhild Fogh Rasmussen holdt åben galleri i den gamle grisestald på Holtensmindevej. Her havde hun tre gæstekunstnere på besøg. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Gunhild Fogh Rasmussen holdt åben galleri i den gamle grisestald på Holtensmindevej. Her havde hun tre gæstekunstnere på besøg. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Galleriåbning over al forventning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galleriåbning over al forventning
Lejre - 01. juni 2020 kl. 08:41
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var kunst til den helt store guldmedalje over weekenden. Hvad enten man er til malerier i alskens motiver, farver og teknikker eller skulpturkunst, smykker eller noget helt andet, så kunne man få én på opleveren i weekendens Kunst i Pinsen, hvor 13 kunstnere over hele Lejre Kommune udstillede som en del af arrangementet.

Et af stederne, hvor man kunne opleve flere forskellige slags kunst, var Gundhilds Galleri i Holtensminde, der drives af Gunhild Fogh Rasmussen, der tidligere skabte og drev bryggeriet Hornbeer med sin mand, Jørgen.

I november åbnede hun Gunhilds Galleri og i pinsen viste hun sin egen kunst frem, sammen med tre besøgende kunstnere.

- Åbningen af galleriet og tiden efter er simpelthen gået over al forventning. Det har været en virkelig god oplevelse, og det er jo bare dejligt at have et sted at være, hvor der er plads og folk kan komme forbi og se min kunst. Og så har det jo glædet mig helt vildt, at Kunst i Pinsen bliver til noget alligevel, fortæller Gunhild Fogh Rasmussen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk