16. maj 2021
Tine Kragh (til venstre) er én af de landskendte, internationale kunstnere der elsker at udstille hos galleriejer Dorte Philipsen (til højre).
gallery icon

Se billedserie

Tine Kragh (til venstre) er én af de landskendte, internationale kunstnere der elsker at udstille hos galleriejer Dorte Philipsen (til højre).
Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Galleri: Som at komme til et eventyrsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galleri: Som at komme til et eventyrsted
Opdateret 15. maj 2015 kl. 12:40
Lejre - 13. maj 2015 kl. 09:02
Af Agnete Vistar

Det siger noget om kontinuiteten på Galleri Gl. Lejre, at en kunstner kommer tilbage efter 10 år for at udstille her. Alt mens hendes værker er på udstilling i Rom.

Den nye særudstilling på det landskendte Galleri Gl. Lejre har værker af to kapaciteter på væggene netop nu: Tine Kragh med de lyse, æstetiske og meget utraditionelle malerier af blomster, og Vibeke Rytter med de lige så originale keramiske tableauer. Det skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

- Det er godt nok 10 år siden, jeg havde separatudstilling her, men jeg har været med i nogle gruppeudstillinger her siden, siger Tine Kragh, der bor i et haveforeningshus i København.

- Det er superdejligt at udstille hos Dorte Philipsen, fordi der er så flot et lys. For mig er det som at komme ud til et eventyrsted med alle de gravhøje. Jeg kommer jo selv fra Amager, så jeg føler, jeg kommer helt ud på landet her, siger Tine Kragh.

Tine Kragh er en af landets kendte kunstnere. Hun har haft værker på Charlottenborg, en facade-udsmykningsopgave i Tivoli - 20 arabesker hos Café Aladdin - og lige nu en udstilling i Rom.

Udstillingen vises frem til 25. maj, og der er åbent hele pinsen klokken 11-17. Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk