6. april 2020
Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuld fart i hallen på Håndboldens Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld fart i hallen på Håndboldens Dag
Opdateret 12. januar 2020 kl. 09:57
Lejre - 12. januar 2020 kl. 09:41
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg synes altså, at din bedstemor er sej!

Bemærkningen faldt fra en pige til en anden pige under Håndboldens Dag lørdag i Kirke Hyllinge Hallen, hvor stort set alle aldre var repræsenteret under de mange sjove aktiviteter - lige fra bedsteforældre med hvidgrå hår til de sødeste små rollinger.

Det var 2. gang, at KHKS arrangerede Håndboldens Dag, som det skete mange andre steder rundt om i landet. Og der var fuld fart på blandt mindst 150 deltagere, med blød bold, skud og sjove finter, fem sjove udfordringer, børnezone med tatoveringer og farvelægning af Trille & Trolle tegninger, løb og styrketræning.

En rigtig familiedag. Én af disciplinerne er håndboldfitness, som kombinerer løb, styrketræning og kamp med blød bold. Håndboldfitness er meget attraktivt for mange, især voksne, for alle kan være med, og man møder op, når man kan.

- Håndbold fitness er en chance for at komme i god form. Vi har det tre gange om ugen i henholdsvis Bramsnæsvighallen én gang og to gange her i Kirke Hyllinge Hallen, fortæller formanden for KHKS, Jette Brøndsted.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk