

Se billedserie

Chokolademester Mikkel Friis-Holm fra Rye fik mandag aften igen adskillige guldmedaljer i verdensmesterskabet i chokolade. Og han har netop åbnet butik i Torvehallerne, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.
Det er syvende gang, at Mikkel Friis-Holm vinder guld ved International Chocolate Awards 2019. Verdensmesterskabet i chokolade blev denne gang holdt i Guatemala.
Til den store prisuddeling for verdens øverste chokoladeelite løb Friis-Holm Chokolade med guld for chokoladebarerne O'Payo Milk 50% og O'Payo Milk Sansho Pepper 50% (bedste smagssatte mælkechokolade).
De lå til grund for kåringen af Friis-Holm Chokolade som verdens bedste chokolademager.
- Det er svært at få armene ned. Vi har været igennem en rivende udvikling de seneste år, men vi har aldrig skruet ned for vores ambitioner og standarder for kvalitet og etik. Vi vil stadig lave verdens bedste chokolade med en etisk forsvarlig produktionskæde hele vejen fra bønne til bar, hvor der tages hensyn til både natur, miljø og ikke mindst bønderne, lyder reaktionen fra Mikkel Friis-Holm i en pressemeddelelse.
Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.
Kommentarer
Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.dk, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til SN.dks retningslinjer og gældende lovgivning. Se retningslinjerne her