28. maj 2020
Varme, nybagte kanelsnegle hører med til spillet hjemme hos Thomas Bisgaard, der har opfundet brætspillet Partners. Her danner han makkerpar med datteren Leonora. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Varme, nybagte kanelsnegle hører med til spillet hjemme hos Thomas Bisgaard, der har opfundet brætspillet Partners. Her danner han makkerpar med datteren Leonora. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra stille start til landets formentlig mest populære brætspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra stille start til landets formentlig mest populære brætspil
Lejre - 12. oktober 2019 kl. 08:31
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Thomas Bisgaard og hans kone Marie fra Osted opfandt brætspillet Partners under en regnvåd ferie i 1998. I dag går spillet sin sejrsgang som Danmarks formentlig mest solgte spil og er på vej til udlandet, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

I dag er Partners et spil, som ikke mindst unge elsker at spille på caféer, kollegiekøkkener eller hvor de nu er sammen. Og som voksne kaster sig ud i med lige så stor ildhu, når de først har lært spillets regler, som ikke er svære at sætte sig ind i.

Kendte fodboldspillere som Chr. Eriksen, Nicklas Bendtner og Kasper Schmeichel fortæller, at Partners er det spil, som de hygger sig med på landsholdet.

Ja Partners, der blev Årets Familiespil i 2018, er så populært nu, at der afvikles Danmarksmesterskaber i spillet - senest i september 2019 med 1000 deltagere.

Spillet, der nu er på vej til udlandet, er oplagt til efterårsferien.

Thomas Bisgaard fortæller, at de berømte håndboldpiger i 2004 havde en finger med i spillet, da Partners pludselig fik vinger og stormede frem.

Læs Dagbladet Roskilde lørdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk