18. april 2019
Vera Olivia Lissner Rømer er stolt af sin Lejre-baggrund. Her ses hun ved Peter Brandes-skulpturen »Hov Hjelm Hest efter Skjold« foran Lejre Museum. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Vera Olivia Lissner Rømer er stolt af sin Lejre-baggrund. Her ses hun ved Peter Brandes-skulpturen »Hov Hjelm Hest efter Skjold« foran Lejre Museum. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra Miss Danmark til mediebranchen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra Miss Danmark til mediebranchen
Lejre - 22. september 2018 kl. 11:02
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejrepigen Vera Olivia Rømer opnåede at blive blandt de 15 bedste i Miss Danmark konkurrencen. Nu satser den 20-årige skiinstruktør på at blive uddannet i medieproduktion og ledelse, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Da Vera Olivia Rømer deltog i finalen til Miss Danmark i Cirkusbygningen i København den 12. september, skete det blandt andet i et vikinge-inspireret kostume.

De 30 finalister havde forinden fået som opgave at kreere et kostume, som viser danske symboler og værdier. De fleste piger kom i flyvende gevandter og nogle med englevinger - Veras kostume skilte sig ud, for hun blev en rå og imponerende skjoldmø, der skred ind på scenen og triumferende rakte en økse i vejret.

Det var supersejt. Hun havde endda selv designet og lavet dragten sammen med sin mor. Blandt andet sad hun om natten og lavede det head-piece, som hun bar på scenen til finalen.

- Jeg bor i Gl. Lejre og er vokset op her, og selvfølgelig skulle kostumet være vikinge-inspireret! Jeg har altid været fascineret af den kæmpestore og dybe historie, der findes her i Gl. Lejre, med Skjoldungerne og vikingerne. Det her var Danmarks hovedstad engang, siger Vera Olivia Rømer.

Læs mere i DAGBLADET Roskildes interview med Vera Olivia Rømer lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk