23. maj 2019
Katrine Mow, forælder, og Magnus Storm Melander fra 9. klasse havde travlt ved en af boderne i den store sal på Osted Fri og Efterskole. . Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Katrine Mow, forælder, og Magnus Storm Melander fra 9. klasse havde travlt ved en af boderne i den store sal på Osted Fri og Efterskole. . Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældre og elever står for det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre og elever står for det hele
Lejre - 19. januar 2019 kl. 09:01
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro arrangerer forældre og 9. klasse-elevrne selv det store årlige loppemarked, der blev afviklet fredag eftermiddag på Osted Fri- og Efterskole. Det skriver DAGBLADET Roskilde om lørdag.

- Da jeg var mindre, syntes jeg, det var hyggeligt at komme til det årlige loppemarked, som arrangeres af 9. klasse. Det er en stor dag på skolen, hvert år. Og nu er jeg selv med her i boden.

Magnus Emil Storm Melander er én af eleverne fra 9. klasse på Osted Friskole- og Efterskole, hvor eleverne og deres forældre skaffer penge til en rejse i maj ved at afholde et loppemarked i den store sal. Mange forældre har taget en ordentlig tørn med at få loppemarkedet på benene.

Rejsen er stort set hvert år gået til England, men det er ikke 100 procent sikkert i år. I disse dage bliver det afgjort, hvilket land, rejsen for 9. klasse eleverne går til - det ligger dog fast, at det skal være til et engelsktalende land, fortæller 9. klasse-lærer Marie Due Bisgaard.

Se mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk