20. januar 2021
Thomas Eje har et stort repertoire - her ses han spille violin ved en julekoncert. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Thomas Eje har et stort repertoire - her ses han spille violin ved en julekoncert. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: For få billetter solgt: Eje-shows er aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For få billetter solgt: Eje-shows er aflyst
Lejre - 07. juli 2020 kl. 08:08
Af Bjarne Stenbæk

Den 1. august skulle Thomas Eje have afholdt sit show i Ledreborg Slotspark, men det bliver ikke til noget, da der ikke er solgt billetter nok til de fire shows, der over sommeren skulle afholdes med entertaineren og musikeren Thomas Eje.

Søndag aften stod det klart, at kun 278 ud af i alt 1.200 billetter er blevet solgt til de fire sommershows med Thomas Eje, og derfor var det nødvendigt at aflyse koncerterne.

- Der er simpelthen for langt fra 278 til 1.200 - i hvert fald når vi kun har 14 dage tilbage at sælge i, siger Morten Lind fra fra STC Scener, der står bag koncerterne.

- Ved at trække stikket nu, sikrer jeg, at alle kan få deres penge. Hvis jeg kører videre, tæller taxameteret i fuldt omfang, og så kunne jeg se frem til at stå med et tab på op mod 100.000 kroner per koncert. Det kan jeg ikke magte, fortæller arrangøren.

Thomas Eje skulle have optrådt på Gavnø Slot den 22. juli, på Sorø Akademi den 25. juli, på Hempel Glasmuseum den 30. juli og sidst men ikke mindst i Ledreborg Slotspark den 1. august.

Billetsalget gik lidt bedre et par af stederne, men det har ikke kunnet lade sig gøre at gennemføre en enkelt eller to af koncerterne.

- Jeg har tegnet mig for en pakke på fire koncerter, og det er prisen naturligvis sat efter, siger Morten Lind.

- Piller man en enkelt koncert ud, bliver prisen en anden, så det har ikke været en mulighed. Jeg er rigtig ked af det, fortæller han og fortsætter:

- Men jeg står alene med det økonomiske ansvar, så der var ikke andet at gøre end at udvise rettidig omhu og aflyse. Det er en meget hård tid for eventbranchen. Vi forsøger at skabe spændende arrangementer, men det er altså sværere at få løbet tingene i gang, end vi havde håbet.

Dem, der har købt billet til Thomas Ejes sommershow på de fire destinationer, kan få penge tilbage ved at henvende sig til billetlugen.dk fra onsdag.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk