12. juli 2020
Stifter af Liljeborgfonden, Winnie Liljeborg sammen med direktør i Sagnlandet Lejre, Lars Holten, under et besøg på den midtsjællandske kulturattraktion. Foto: Sagnlandet Lejre
Stifter af Liljeborgfonden, Winnie Liljeborg sammen med direktør i Sagnlandet Lejre, Lars Holten, under et besøg på den midtsjællandske kulturattraktion. Foto: Sagnlandet Lejre
Foto: Ole Malling
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fond donerer en halv million til Sagnlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fond donerer en halv million til Sagnlandet
Lejre - 02. juni 2020 kl. 09:55
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Liljeborgfonden donerer en halv million til Sagnlandet Lejre gennem særlig corona-pulje og sikrer dermed, at det også i 2020 bliver muligt at opleve fortiden helt tæt på. Det skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

En gulvvaskemaskine, hjælp til ekstra bemanding, som kan afspritte økseskafter og padler til stenalderbåde og stemmeforstærkere til de dragtklædte historiske formidlere. Alt sammen ting som direktør i Sagnlandet Lejre, arkæolog Lars Holten, aldrig i sin vildeste fantasi havde troet skulle indgå i en fondsansøgning.

Ikke desto mindre er det økonomisk hjælp til netop nogle af de ting, som Liljeborgfonden har doneret til Sagnlandet på baggrund af den aktuelle coronakrise. Og det er en hjælp som er helt uundværlig, oplyser Sagnlandet.

For skal kulturinstitutionen klare sig gennem skærene, og også i 2020 levere historiske oplevelser og aktiviteter til gæster i alle aldre, kræver det både nytænkning og masser af ekstra rengøring, forklarer direktøren:

- For os er den flotte gave fra Liljeborgfonden essentiel, siger Lars Holten.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk