6. august 2020
De fleste af de kommende beboere i bofællesskabet Kraka er unge forældre; en del af dem med barn på vej. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

De fleste af de kommende beboere i bofællesskabet Kraka er unge forældre; en del af dem med barn på vej. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første spadestik på stort nyt bofællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første spadestik på stort nyt bofællesskab
Lejre - 09. september 2019 kl. 09:13
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er spaden sat i jorden, den østligste baraklænge er revet ned, og den gamle Allerslev Skole skal gennem den helt store renovering og ombygning, mens tre nye længer skal bygges.

Det er et stort projekt, som boligplatformen Almenr har sat i søen. Og søndag eftermiddag var de kommende beboere fra Bofællesskabet Kraka forsamlet til det første spadestik, som borgmester Carsten Rasmussen (S) foretog. Det skriver DAGBLADET Roskilde om mandag.

Nor Stadel og hendes mand Peter Blom Hansen kom med deres tredje barn, lille Agny, og de forventer at flytte ind i ét af de nye rækkehuse i november 2020.

- Vi kommer som næsten alle de andre her fra København, hvor vi bor i en lille lejlighed, så vi er nok arketypen på en familie, der flytter herud. Vi er blevet tiltrukket af det her fællesskab, som opstår lige midt i Lejre - vi kan lide byen; det er hyggeligt, og byen har sin egen personlighed og historie. Den er ikke bare et trinbræt på vej mod København, siger Nor Stadel.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk