20. september 2021
Pigerne Malou, 5, Isabella, 9 og Helena 12 var lørdag i cirkus med farfar Thomas. Og især Malou glædede sig til at se akrobaterne. Foto: Ea Lykke Schausen
gallery icon

Se billedserie

Pigerne Malou, 5, Isabella, 9 og Helena 12 var lørdag i cirkus med farfar Thomas. Og især Malou glædede sig til at se akrobaterne. Foto: Ea Lykke Schausen
Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fest og farver med cirkus i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Fest og farver med cirkus i byen
Lejre - 02. august 2021 kl. 20:07
Af Ea Lykke Schausen

Kirke Hyllinge: Da klokken slår 18, begynder de første regndråber at falde ned fra himlen. Præcis samtidig med, Cirkus Arli lukker teltet for flere gæster og forestillingen begynder. Kort forinden har det grønne areal ude foran på Karlebyvej i Kirke Hyllinge været fyldt med glade og forventningsfulde børn, der nu sidder inde i teltet i læ for regn og vind, mange med enten popcorn, candyfloss - eller begge dele i hænderne.

arrow Læs også: Cirkus Arli kommer godt rundt i kommunen

- Det, jeg har glædet mig mest til, er candyfloss, fortæller fem år gamle Malou, inden hun sammen med farfar Thomas og de to andre børnebørn, Helena på 13 og Isabella på ni år går ind i teltet og finder en plads.

Kunne blive akrobat
Stemningen er høj, da de tre piger er på vej ind til cirkus. Her viser Malou sine vilde akrobat-talenter, mens de alle snakker om, hvad de glæder sig mest til at se.

- Akrobaterne, siger Malou ikke overraskende, mens hun løfter det ene ben helt op over hovedet og fortsætter:

- Og se lige, hvad jeg kan! Jeg kunne nok godt blive akrobat. Men egentlig så skal jeg være dyrlæge.

Isabella har svært ved at vælge, mens Helena ved præcis, hvad hun ser mest frem til - udover en hyggelig tur i cirkus med farfar.

- Det er helt sikkert klovnene! De er så sjove.

Intet farligt
Af de mange spændte børn er Helena bestemt ikke alene om at se allermest frem til klovnene. Også Victor på fire år,d er allerede har fundet en plads inde i teltet med sin mor og far, ser frem til de tossede klovne først og fremmest.

- De laver bare nogle mega fjollede ting, så dem glæder jeg mig mest til! Og så akrobaterne, siger han, inden han igen retter fokus mod den store popcorn i skødet.

Akrobater og klovne
Akrobater og klovne lader til at være det, flest ser frem til. Også Luna på 11 og søster Lykke på ni glæder sig til førnævnte. Og så at nyde de snacks, de netop har købt ude foran.

- Jeg glæder mig til akrobaterne. Men faktisk også til at andet. Det er bare så fedt at være i cirkus, lyder det begejstret fra Lykke.

Den store entusiasme blandt børnene glæder cirkusdirektør Martin Arli. Men han kunne godt have ønsket, at vejret havde været lidt bedre på dagen.

- Vejret kunne godt have været anderledes. Men derudover så glæder jeg mig selvfølgelig til endnu en god forestilling, siger direktøren.

Cirkusprinsesser
Som de sidste kommer de tre piger Madelaine på syv år, Klara på seks og Lisa på to år løbende, inden teltet lukker og forestillingen starter. De har haft travlt med at danse i regnen og drømme om en dag selv at være en del af cirkus.

- Når jeg bliver stor, så skal jeg være cirkusprinsesse, proklamerer Madelaine og laver en piruette for at demonstrere.

- Også mig, istemmer Klare og gør Madelaine trop, inden de to kommende prinsesser løber ind i teltet for at se forestillingen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk