26. februar 2021
Det kan betale sig at skifte det gamle oliefyr ud med noget moderne og grønt. På webinaret kan man lære mere. Arkivfoto: Peter Andersen
Det kan betale sig at skifte det gamle oliefyr ud med noget moderne og grønt. På webinaret kan man lære mere. Arkivfoto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til oliefyret - vær med på videomøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til oliefyret - vær med på videomøde
Lejre - 18. februar 2021 kl. 19:01
Af Agnete Vistar

Der er penge at spare, hvis man vælger at udskifte sit oliefyr til en varmepumpe. Energistyrelsen giver i år 675 millioner kroner i tilskud til energiforbedringer i private helårsboliger.

Lejre Kommune inviterer nu i samarbejde med SparEnergi til webinar - det sker onsdag den 10. marts klokken 19. På webinaret kan man få klarhed over, om en luft til vand-varmepumpe eller jordvarme er det rigtige for én. SparEnergi vil også give gode råd til generelle energiforbedringer.

Tilskuddet gør det markant billigere at få udført energirenoveringer af helårsboliger. Samtidig har boligejere udsigt til en lavere varmeregning, og man gør en positiv forskel for vores klima ved at spare energi og dermed udlede mindre CO2. Tilskuddet er skattefrit for private boligejere.

Webinaret er en del af »Vores klimaplan 2020-2050«, der har været i høring i efteråret og som nu skal til politisk behandling den 23. marts 2021.

I efteråret 2020 inviterede Lejre Kommune SparEnergi til at fortælle mere om energiforbedringer og tilskud i efteråret. Her var interessen overvældende; 150 deltog over to aftener. Webinarerne er en hurtig og nem måde at få nyttig information om energiforbedringer.

Arrangementet afholdes som et webinar, dvs. et computer-videomøde. Interesserede kan tilmelde sig på www.lejre.dk/sparenergi. Når man har tilmeldt sig, modtager man en invitation i sin indbakke, hvor man kan tilmelde sig zoom-mødet. Der er plads til 100 deltagere.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk