25. marts 2019
Cecilie Juul Clausen, som er barnebarn af Osted-træner Steen Juul, kører æresrunde med Delicious One efter sejren. Foto: KM Foto
gallery icon

Se billedserie

Cecilie Juul Clausen, som er barnebarn af Osted-træner Steen Juul, kører æresrunde med Delicious One efter sejren. Foto: KM Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiehest vinder storløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiehest vinder storløb
Lejre - 19. november 2018 kl. 14:53
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Osted-familietravhesten Delicious One vandt søndag storløbet Grand Circle 3-års Hoppechampionat på Billund Trav til en værdi af 170.000 kroner. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Det var Delicious One's første møde med årgangens bedste hopper. På en god slutspurt nedkæmpede Osted-hesten med Ken Ecce i sulkyen løbets storfavorit Dicte Skovsende. Med sejren i sæsonens sidste store årgangsløb overvintrer Delicious One som en af favoritterne til næste sæsons Dansk Hoppe Derby.

Delicious One er en rigtig familiehest. Hun er opdrættet af Camilla Juul og ejet af samme i parløb med datteren Cecilie og gemalen Christian Clausen. Christian Clausen står for træningen.

Camilla Juul er datter af Danmarks mest vindende travtræner gennem alle tider, Steen Juul, der har sine trænings-faciliteter lige ved Osted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk