16. september 2021
En ny platform på Nationalpark Skjoldungernes Lands hjemmeside skal fremover gøre det nemmere at finde oplevelser til lands og til vands. Foto: Anders Rugbjerg Hoppe
En ny platform på Nationalpark Skjoldungernes Lands hjemmeside skal fremover gøre det nemmere at finde oplevelser til lands og til vands. Foto: Anders Rugbjerg Hoppe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få flere oplevelser i nationalpark Skjoldungernes land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få flere oplevelser i nationalpark Skjoldungernes land
Lejre - 23. april 2021 kl. 11:26

Gennem det seneste år har restriktioner og forsamlingsforbud fået flere til at søge ud i naturen.

arrow Læs også: Cykelturister skal lokkes til nationalparken

Med en ny bookingplatform fra Nationalpark Skjoldungernes Land bliver det nu endnu nemmere at finde og booke unikke oplevelser til lands og til vands i nationalparken.

På bookingplatformen kan man finde guidede ture, oplevelser og arrangementer inden for både natur, outdoor, kultur, historie og meget andet.

Arrangørerne bag oplevelserne har på kryds og tværs samarbejde med nationalparken. Enten ved at være en del af Formidlerkorpset eller i Partnerskabsprogrammet. Det gælder både lokale virksomheder, besøgssteder og guider. Fælles er, at de viser folk ud i naturen på helt nye måder. Det kan være lige fra kajakture på Roskilde Fjord til mountainbiketure i skovene, guidede gåture gennem de kulturhistoriske landskaber, koncerter i det fri og meget, meget mere.

Bookingplatformen er netop gået i luften og nye arrangementer vil løbende blive tilgængelige på siden.

Bookingplatformen er oprettet i samarbejde med VisitFjordlandet, som anvender samme system. Nationalpark Mols Bjerge har testet systemet i hele 2020 og haft stor succes med det. Snart følger de andre nationalparker trop, og platformen bliver et samlet univers af nationalpark-oplevelser.

Bookingplatformen vil samtidig være et værktøj, der hjælper turudbydere med at sikre, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver overholdt i denne tid, eksempelvis i forhold til antallet af gæster.

Bookingplatformen er også et værktøj, som skal styrke lokalsamfundets små erhverv, hvilket er en del af nationalparkens formål.

Lanceringen af den nye bookingplatform glæder derfor også Camilla van Deurs fra nationalparkens sekretariat. Hun sidder blandt andet med ansvaret for nationalparkens partnerskabsprogram.

- I nationalparken er vi så heldige, at der findes 24 besøgssteder, og rigtig mange små oplevelsesudbydere. Desværre bløder alle virksomheder efter et år præget af nedlukninger, restriktioner og forsamlingsforbud. Vi håber, at nationalpark-universet af oplevelser kan blive et stærkt værktøj for vores samarbejdspartnere - og samtidig skabe gode oplevelser for alle dem, der gerne vil ud og opleve nationalparken på nye og unikke måder, siger Camilla van Deurs.

arrow Flere turister vil vandre og cykle i naturen
29. april 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 12:19
arrow Hun skal udvikle turismen i Fjordlandet
14. januar 2021 kl. 16:14 Opdateret: kl. 13:25
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk