21. november 2017
Rasmus Larsen i pakkehallen i Kirke Saaby - han er spændt på den videre udvikling i Bekko.dk med erhvervsmanden Poul Oddershede som investor. Fotograf: Anja Ekstrøm
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Larsen i pakkehallen i Kirke Saaby - han er spændt på den videre udvikling i Bekko.dk med erhvervsmanden Poul Oddershede som investor. Fotograf: Anja Ekstrøm
Foto: Anja Ekstrøm Photography
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsmand sætter penge i Bekko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsmand sætter penge i Bekko
Lejre - 12. september 2017 kl. 10:41
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Erhvervsmanden Poul Oddershede sætter nu penge i den unge iværksætter Rasmus Larsens boligfirma Bekko.dk, der har vind i sejlene fra domicilen i Kirke Saaby. Det skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Det går fortsat stærkt for den 23-årige iværksætter, Rasmus Bruus Larsen og hans virksomhed Bekko.dk i Kirke Saaby. Sidste år bankede han på mindre end et år sin møbel-webshop Bekko op med halvanden million kroner i omsætning.

Og den udvikling fortsætter. Webshoppen, der sælger nordisk design til hjemmet, har haft en vækst i omsætningen på 260 procent over det seneste år. De gode takter har begejstret erhvervsmanden Poul Oddershede så meget, at han nu investerer nu et større beløb i Bekko.dk. Investeringen skal booste virksomhedens vækst yderligere i både Danmark og internationalt.

- Investeringen er lige så meget en investering i Rasmus som i virksomheden selv. Han har nogle utrolig spændende idéer og visioner for virksomheden, og han har allerede bevist, at han kan lave resultater. Rasmus får frie tøjler til at lede Bekko, mens jeg assisterer med min erfaring, når det er relevant. Jeg er meget spændt på at se, hvor langt vi kan komme, siger Poul Oddershede.

Se også DAGBLADET Roskilde tirsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk