14. april 2021
Galleriejer Dorte Philipsen med én af dagens gæster. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Galleriejer Dorte Philipsen med én af dagens gæster. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En cocktail af gammelt og nyt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En cocktail af gammelt og nyt
Lejre - 19. april 2016 kl. 09:45
Af Agnete Vistar

Malerier fra 1700-tallet sammen med moderne billeder af unge kunstnere, hvor malingen knap er tør på lærredet. Ja det er en ganske anderledes udstilling, som galleriejer Dorte Philipsen har skabt på Galleri Gl. Lejre denne gang. Mixed Media er en meget sigende titel på udstillingen, og der var stort rykind, da ferniseringen fandt sted lørdag.

Det skriver DAGBLADET Roskilde om tirsdag.

- Ideen til udstillingen er kommet ved, at jeg har kigget i mit eget depot. Jeg mixer værker af helt nye dugfriske friends (fra hendes »Friends« udstillinger, red.) og prøver at sætte dem sammen med noget ældre. Noget du kan for eksempel kan se i boligmagasiner. De beskriver, at man godt kan sætte noget moderne sammen med sine arvestykker og dermed give det hele en ny spændvidde, forklarer Dorte Philipsen til DAGBLADET Roskilde.

Dorte Philipsen fortalte de mange fremmødte i sin tale, at hun nu er oppe på 97 separatudstillinger og 30 blandede udstillinger og udsmykninger og udstillinger uden for huset.

Se mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk