23. januar 2019
Boldøje har han - fodbold spillede Torben Olsen som barn, og siden badminton. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Boldøje har han - fodbold spillede Torben Olsen som barn, og siden badminton. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En æra slutter - men ikke med stort punktum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En æra slutter - men ikke med stort punktum
Lejre - 13. januar 2018 kl. 14:22
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Mr. KHIF« - Torben Olsen er en institution i Kirke Hyllinge. Onsdag den 17. januar takker han af på Kirke Hyllinge Idrætsforenings generalforsamling som formand for byens idrætsforening efter 38 år som formand. Det sker efter eget ønske.

38 år. Det er mange år, Torben Olsen har været formand for Lejres største idrætsforening. Og de tusinder af timer gennem årene, han har arbejdet på at gøre en forskel til gavn foreningen, kan ikke gøres op.

- Jeg har frygtet lidt det der 40 års jubilæum, og jeg er glad for, at jeg ikke skal fejre det. Det ser jeg slet ikke noget mål i. Jeg synes, idrætsforeningen trænger til frisk blod. Jeg har ikke den samme ild mere. Der er jo ingen, der er uundværlig - andre står parat til at gøre en indsats, og jeg er helt tryg ved at give stafetten videre, siger Torben Olsen.

Han peger på, at der sidder en dygtig bestyrelse og et godt forretningsudvalg i KHIF, der i dag har ca. 1400 medlemmer, med 10 underafdelinger, der alle kører rigtigt godt.

Når Torben Olsen takker af som formand på onsdag, er det en æra, der er slut. Han har sat sine fingeraftryk på bylivet gennem mange år, idet idrætsforeningen i lang tid var det sted, der genererede aktiviteter. Han har altid, som han selv siger, forsøgt at omgive sig med ildsjæle. Siden er byforummet kommet til, og Kirke Hyllinge er en levende by i udvikling.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk