20. februar 2019
Vera Olivia Lissner Rømer fra Gl. Lejre er en sporty ung kvinde. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Vera Olivia Lissner Rømer fra Gl. Lejre er en sporty ung kvinde. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En Lejrepige med mange talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En Lejrepige med mange talenter
Lejre - 14. august 2018 kl. 11:21
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vera Olivia Lissner Rømer fra Gl. Lejre er udvalgt som én af de 30 unge kvinder, der skal dyste i Miss Danmark konkurrencen, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Det har bestemt ikke været nemt at blive udvalgt som én af de 30 af Danmarks smukkeste, talentfulde og mest ambitiøse kvinder, som skal konkurrere om at blive Miss Danmark den 12. september i Cirkusbygningen i København. Men det er lykkedes for den 20-årige skiinstruktør og pædagogmedhjælper.

Selv om man er mega-smuk, har man ingen chance i Miss Danmark konkurrencen, som omfatter en række ind imellem meget udfordrende delkonkurrencer, hvis ikke man også kan artikulere sig og har en række talenter, personlighed og intelligens.

- Det er en større ting at blive udvalgt. Selve processen frem til man står som finalist er lang, fordi de vil være sikre på, at man vil det nok. Det var helt vildt, da jeg fik en mail om, at jeg var blevet udvalgt! Jeg blev så begejstret og tænkte: Åh Gud, jeg er med! Og så skete det endda på min fødselsdag den 19. juni, siger Vera Rømer med et stort smil.

- Grunden til at jeg har valgt at deltage er, at de vægter, at man kan så meget andet end det ydre. Mange tror, konkurrencen kræver en bestemt type, i højde og drøjde. Men i konkurrencen er der meget fokus på diversitet. Jeg ville aldrig stille op til en skønheds-konkurrence, som kun har fokus på det ydre, siger Vera Rømer.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk