26. januar 2021
Fødevareklyngen En Del af Herslev har hovedsæde på Herslev Bryghus. PR-Foto
Fødevareklyngen En Del af Herslev har hovedsæde på Herslev Bryghus. PR-Foto
Foto: LouiseH.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »En Del af Herslev« nomineret til stor madpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»En Del af Herslev« nomineret til stor madpris
Lejre - 03. maj 2019 kl. 14:18
Af Agnete Vistar

Fødevareklyngen »En Del af Herslev« er nomineret som én af syv danske kandidater til den nordiske madpris Embla. Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Der er kommet 299 indstillinger ind fra de syv deltagende nordiske lande til den nordiske madpris Embla, der bliver uddelt den 1. juni i Koncerthuset Harpa i Reykjavik. Nu har juryen så offentliggjort de nominerede, der blandt andet skal kæmpe om titlen som Nordisk madhåndværker 2019 og Nordisk råvareproducent 2019.

En Del af Herslev er nomineret til titlen som Nordisk maddestination 2019.

- Kvaliteten er høj, der er fokus på den gode smag, brug af nordiske råvarer, nye forarbejdnings-metoder og høj grad af bæredygtighed. Det er anden gang, at Embla skal uddeles, og det er en stor styrke for prisen, at der har været så mange gode indstillinger, siger Lone Marie Eriksen, der er chefkonsulent ved Landbrug & Fødevarer og projektleder på den danske del af Embla.

- Embla, der er en fælles, nordisk madpris, skal styrke den fælles nordiske mad-identitet, kultur og øge interessen for nordisk mad uden for Norden, tilføjer hun.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk