27. maj 2020
Skotsk højlandskvæg flokkes ved det nye vandhul; det ellevte, som Nationalpark Skjoldungernes Land har etableret på to år. Foto: Thomas Vestergaard-Nielsen
Skotsk højlandskvæg flokkes ved det nye vandhul; det ellevte, som Nationalpark Skjoldungernes Land har etableret på to år. Foto: Thomas Vestergaard-Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ellevte nye vandhul ser dagens lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ellevte nye vandhul ser dagens lys
Lejre - 05. november 2019 kl. 17:34
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nationalpark Skjoldungernes Land har netop etableret et nyt vandhul ved Skoemagerkroen. Allerede nu står hullet fyldt med vand, og det vil gavne især padder, men også fugle og insekter i området, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Vandhullet ved Skoemagerkroen er det 11. vandhul, som nationalparken er i gang med eller allerede har etableret eller forbedret på to år.

- En meget stor del af nationalparken er ejet af private, og vores arbejde med naturforbedrende projekter ude i landskabet hviler udelukkende på frivillige samarbejder. Det er derfor meget glædeligt, at vi nu får flere og flere henvendelser fra lodsejere, der ønsker at samarbejde med os om naturforbedrende projekter som for eksempel etablering af vandhuller, siger projektkonsulent Thomas Vestergaard-Nielsen, Nationalpark Skjoldungernes Land.

Se også DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk