3. juli 2020
Elevatorerne på både Lejre og Hvalsø stationer står foran en omfattende renovering, hvor de først forventes klar igen den 20. december. PR-foto
Elevatorerne på både Lejre og Hvalsø stationer står foran en omfattende renovering, hvor de først forventes klar igen den 20. december. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elevatorerne er nede: Banedanmark renoverer stationerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elevatorerne er nede: Banedanmark renoverer stationerne
Lejre - 03. december 2019 kl. 09:00
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Elevatorerne på landets stationer er meget benyttede. Derfor udbedrer Banedanmark løbende slid og skader, og nu er tiden kommet til Hvalsø og Lejre stationer.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Det betyder også, at elevatorerne ikke kan benyttes, mens de renoveres. Elevatorerne skal nemlig have udskiftet styringsmekanismen og motorer. Selve skakten og maskinrummet i elevatorerne på begge stationer skal også udskiftes, så der er tale om en omfattende renovering.

- Vi vil gerne sikre passagererne den bedst mulige drift, og undgå at de møder en elevator, der pludselig ikke virker. Elevatorerne skal ligesom alt andet teknik vedligeholdes og fornyes fra tid til anden. Alt i alt vidner vores arbejder jo om, at elevatorerne bliver brugt, siger Teknisk System Ansvarlig, Peter Ipsen.

Gangbesværede borgere med rollator og handicappede har mulighed for at få hjælp til at komme til nærmeste station via DSB's Handicapservice. Det kræver et opkald 12 timer i forvejen på telefonnummer 70 13 14 15 i tidsrummet klokken 8-15.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk