25. juni 2021
En elev er testet positiv for Covid-19 på Hvalsø Skole. Tre 6. klasser og flere lærere er sendt hjem til test. Arkivfoto: Agnete Vistar
En elev er testet positiv for Covid-19 på Hvalsø Skole. Tre 6. klasser og flere lærere er sendt hjem til test. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elev smittet: Tre klasser er sendt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elev smittet: Tre klasser er sendt hjem
Lejre - 16. september 2020 kl. 14:12
Af Daniel Sennek

Tirsdag blev der konstateret et smittetilfælde af coronavirus på Hvalsø Skole. Eleven, der er blevet testet positiv, har været hjemme siden weekenden, mens der blev ventet på testresultat.

Eleven har forud for det opdagede smittetilfælde deltaget i fælles idrætsundervisning for hele årgangen. Det har nu resulteret i, at alle tre 6. klasser på Hvalsø Skole er blevet sendt hjem til test. Det samme er de lærere, der har undervist eleven torsdag og fredag i sidste uge.

De hjemsendte elever og lærere kan, som proceduren foreskriver, vende tilbage til en almindelige hverdag efter deres første test, der ikke viser tegn på smitte med Covid-19.

Det er ikke det eneste sted i kommunen, hvor coronaepidemien har påvirket dagligdagen de seneste dage. På Ammershøj Plejecenter er der fra onsdag indført et midlertidigt besøgsforbud, da man den seneste tid har fundet smittetilfælde hos både en ansat og en beboer.

De første testresultater viser dog ikke tegn på, at der er flere smittede på Ammershøj. Flere beboere er allerede testet negative.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk