17. januar 2021
Fredag pyntede 30 elever fra Midtsjællands Efterskole to busser, der kommer til at køre resten af december med masser af julepynt og julestemning.

Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Fredag pyntede 30 elever fra Midtsjællands Efterskole to busser, der kommer til at køre resten af december med masser af julepynt og julestemning. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterskoleeleverne spreder den gode julestemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterskoleeleverne spreder den gode julestemning
Lejre - 08. december 2019 kl. 09:26
Af Daniel Sennek

Julen handler ikke om at få, men om at give. Det budskab havde eleverne på Midtsjællands Efterskole tydeligvis forstået, da de fredag pyntede to busser med masser af julepynt. Det skete som et led i deres undervisning på »Act Now«-holdet, der går ud på at gøre noget for andre mennesker, skriver DAGBLADET Roskilde.

30 elever gik fredag ud for at sprede julestemning på den daglige bustur ved at julepynte to busser, der skal køre på rute 215.

- Vores slogan er »Fucking Flink« og det er udfra det, at vi laver en masse små aktioner rundt omkring, der gør noget for andre. Så synes vi, at det var en mega god idé at pynte nogle busser, så vi kan sprede noget glæde hos folk. Det er det, som er vores mål: At sprede glæde og gøre noget for andre mennesker, siger Anna Meisner, der gør i 10. klasse og er en del af »Act Now«-holdet.

Da al julepynten i begge busser var hængt op, var det da også en flok stolte og glade elever, der tog fællesbillede foran bussen - og så må tiden vise, hvad passagererne synes om de stemningsskabende busser. En ting er sikkert: Eleverne har taget julens budskab til sig - for det handler ikke om at få, men om at give. Et smil, en hilsen - et glædelig jul.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk