31. maj 2020
Direktør i Sagnlandet, Lars Holten håber det ebdste og frygter det værste for Sagnlandet i disse corona-tider. Arkivfoto: Thomas Olsen
Direktør i Sagnlandet, Lars Holten håber det ebdste og frygter det værste for Sagnlandet i disse corona-tider. Arkivfoto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør for Sagnlandet: Vi er vanvittigt hårdt ramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør for Sagnlandet: Vi er vanvittigt hårdt ramt
Lejre - 02. april 2020 kl. 09:34
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi har holdt vejret længe. Vi er jo allerede, ligesom alle andre i oplevelsesindustrien, vanvittigt hårdt ramt.

Det fortæller Lars Holten, direktør i Sagnlandet Lejre, hjemme fra huset, hvorfra han arbejder. Fire medarbejdere har han måttet afskedige, og det var ikke nogen, han havde lyst til at komme af med. Med aflysningen af påskeåbent mister Sagnlandet næsten en halv million kroner.

Hvert år starter hovedsæsonen i Sagnlandet den 1. maj. Men som Lars Holten siger, så sidder alle spændt og venter på, hvad der sker den 13. april, hvor man må forvente, at statsministeren kommer med nye retningslinjer.

- Det er ingen hemmelighed, at vi kun har udgifter lige nu og ingen indtægter. De facto er vi afskåret fra vores kunder. Hvis det fortsætter måneder ind i hovedsæsonen, bliver det virkelig alvorligt. Alle kampagner er aflyst; de giver ikke mening lige nu. Grænser er lukket, alt er på stand-by. Når vi må åbne, bliver det ikke det samme. Jeg er spændt på, hvad det er for en virkelighed, vi lukker op til, siger Sagnlandets direktør.

- Vi lever af vores billetindtægter. Vi skal have substantielt mange gæster ind, hvis vi skal blive ved. Jeg synes, det er rigtig bekymrende, er der ikke er nogen rigtig bagkant på det her. Vi ved ikke, hvilke konkrete scenarier, vi skal operere med. Jeg håber det bedste, og frygter det værste, siger Lars Holten.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk