15. september 2019
Maskinparken på Askelygård har en ekspert ved rattet, når Casten Larsen sætter sig op i førerhuset. Her ses han tv. sammen med Hans Chr. Jensen (th.) Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Maskinparken på Askelygård har en ekspert ved rattet, når Casten Larsen sætter sig op i førerhuset. Her ses han tv. sammen med Hans Chr. Jensen (th.) Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Carsten har hjulpet tre generationer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carsten har hjulpet tre generationer
Lejre - 07. april 2018 kl. 12:57
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

40 års tro og meget værdsat tjeneste blev fredag eftermiddag fejret med driftsleder Carsten Larsen i centrum på Askelygård på Ledreborg Allé ved Lejre. Og der var stuvende fuldt af gratulanter, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Carsten Larsen har været medarbejder på gården, lige siden han som 20-årig ankom, dengang Hans Jensen stod ved roret. Siden overtog Hans' søn Hans Christian gården på Ledreborg Allé, og et generationsskifte er på vej med sønnen Allan, der arbejder tæt sammen med Carsten Larsen omkring driften af planteavlen. Tre generationer har Carsten Larsen således hjulpet - og de sætter den dygtige driftsleder højt.

- Han er en beskeden mand; vi behøver ikke at tale så meget, for vi ved, hvad hinanden tænker, siger Hans Christian Jensen og suppleres af sønnen Allan:

- Carsten har altid været medbestemmende. Vi respekterer hans vurderinger, siger Allan.

Se også DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk