21. januar 2019
En plan over den ønskede bebyggelse i Delområde I, dvs. tæt p¨å Saarbjerg mod sydøst i den store Hyllegårds-udstrykning. Lejre Kommunes materiale
gallery icon

Se billedserie

En plan over den ønskede bebyggelse i Delområde I, dvs. tæt p¨å Saarbjerg mod sydøst i den store Hyllegårds-udstrykning. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeboom fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeboom fortsætter
Lejre - 08. februar 2018 kl. 12:33
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeplanerne i den store Hyllegårds-udstykning vest for Hvalsø får endnu en facet. Nu er planer i svang om såvel parcelhuse som større rækkehuse i en og to etager tæt på Saarbjerg-området, skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Den 4. april skal der holdes et borgermøde om en ny kommende lokalplan for området. Sted og tidspunkt på dagen er endnu ikke offentliggjort, men borgermødet vil utvivlsomt komme til at tiltrække mange mennesker fra Saarbjergområdet, da de vil blive påvirket af byggeriet.

Området er det, der i Lokalplan LK34 kaldes Delområde I - dvs. det område, der ligger op mod den vestlige del af Saarbjerg. Alle parceller i delområde A (der slår en stor krølle i landskabet midt i Hyllegårdsudstykningen) er nemlig solgt, så nu kommer turen til området tættere på de eksisterende huse i Saarbjerg.

Det drejer sig om 18 parcelhusgrunde, ifølge planen, og 27 rækkehuse i henholdsvis et og to plan.

Se mere på DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk