22. september 2019
Per Brogaard, afgående formand i Lyndby By og Bådelaug, ved nogle af de mange plancher om Lyndbys historie. Arkivfoto: Agnete Vistar
Per Brogaard, afgående formand i Lyndby By og Bådelaug, ved nogle af de mange plancher om Lyndbys historie. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: By- og bådelav med skruen i vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

By- og bådelav med skruen i vandet
Lejre - 23. marts 2019 kl. 07:31
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medlemsskaren i Lyndby By og Bådelaug vokser, og nu arbejder flere af byens borgere på at få et samlingssted - Byens Hus. Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

På en velbesøgt generalforsamling forleden for Lyndby By og Bådelaug kunne medlemmerne glæde sig over, at de er blevet flere. Med otte nye familier i medlemsskaren er foreningen nu oppe på 122 betalende husstande.

Og det er et mindeværdigt år, den kan se tilbage på - et jubilæumsår, hvor 75 år blev fejret med en dejlig sommerfest i august, et succesrigt Vild med Vand arrangement, en byvandring med overvældende stor tilslutning - 82 deltog - og fuldt hus ved folkekøkkenerne, der i øvrigt fortsætter for fuld skrue.

Den afgående formand Per Holmgård kunne fortælle om, hvordan jubilæet har givet anledning, til, at der er samlet en del materiale af historisk karakter om Lyndby.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk