19. december 2018
Lejre Kommune lægger op til, at busdriften fortsætter uændret i 2018. Arkivfoto: Jens Wollesen
Lejre Kommune lægger op til, at busdriften fortsætter uændret i 2018. Arkivfoto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Busdrift fortsætter uændret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Busdrift fortsætter uændret
Lejre - 17. april 2017 kl. 10:05
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Meget tyder på, at busdriften i Lejre Kommune holdes på det nuværende service-niveau, og at Lejres politikere ikke sender nye ønsker til Movia om ændringer af busdriften for 2018. Det er i hvert fald, hvad et enigt teknik- og miljøudvalg har indstillet til videre politisk behandling, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Uændret busdrift i 2018 er dog ikke nogen nagelfast beslutning endnu i Lejre, for økonomiudvalget og kommunalbestyrelsen skal først se på sagen og økonomien. Samtidigt er det et stående spørgsmål, hvad der kommer ud af nogle ønsker, som Lejre Kommune tidligere har fremsendt til Movia, og de ønsker er pt. i færd med at blive undersøgt i Movia.

Lejre Kommune har for eksempel tidligere bedt Movia undersøge muligheden for at forlænge Linje 236, så at den får endestation i Ejby i stedet for Rye. Det skyldes, at bussen i dag ifølge køreplanen holder ca. 15 minutter i Rye, før den kører tilbage til Hvalsø Station.

Movia forventer at have en afklaring her i løbet af foråret. Det er hensigten, at den mulige forlængelse kan ske indenfor den eksisterende drift.

Se også DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk