19. januar 2020
Flere røgdykkerhold var i aktion torsdag aften, og såvel brandfolk fra Hvalsø-stationen som fra Roskilde bekæmpede ilden. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Flere røgdykkerhold var i aktion torsdag aften, og såvel brandfolk fra Hvalsø-stationen som fra Roskilde bekæmpede ilden. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brandfolk redder gård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brandfolk redder gård
Opdateret 12. april 2019 kl. 10:44
Lejre - 12. april 2019 kl. 09:50
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt mandskab fra Hvalsø-stationen samt brandfolk fra Roskilde forhindrede en farlig brand i at udvikle sig på en gård ved Osager torsdag aften. Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Ejeren af landejendommen på Hvalsøvej var ifølge politiet ikke til stede, da branden opstod, men blev underrettet af en 59-årig mand fra Lejre, der havde slået alarm.

Men det var ikke skud, for det viste sig, at det brændte i såvel fyrrummet som i taget. Manden reagerede hurtigt og ringede prompte 112. Og da indsatsleder Ove Svendsen fra Hvalsø ankom, røg det kraftigt fra tagkonstruktionen og fra stueetagen i fyrrummet, som følge af en brand.

Det kunnen have udviklet sig dramatisk, men brandfolkene ankom hurtigt, og der blev indsat røgdykkerhold fra såvel stationen i Hvalsø som Roskilde.

Brandfolkene arbejdede i to timer. En hurtig indsats og et godt samarbejde imellem styrkerne betod, at det lykkedes at forhindre branden i at udvikle sig. Huset er kraftigt røgskadet, men brand- og sodskaderne begrænser sig til fyrrummet, samt etageadskillelsen/tagkonstruktionen.

Se også DAGBLADET Roskilde fredag.

(Artiklen er blevet rettet ud fra nye oplysninger af politiet om alarmeringen, red.)

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk