16. januar 2019
Genopbygningen efter en brand i foråret er gået i gang på Bostedet Stribehus, der ligger på Skolevang 2 i Kirke Sonnerup. Foto: Agnete Vistar
Genopbygningen efter en brand i foråret er gået i gang på Bostedet Stribehus, der ligger på Skolevang 2 i Kirke Sonnerup. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bosted rejser sig af asken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bosted rejser sig af asken
Lejre - 10. august 2018 kl. 10:58
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Åbningen af Bostedet Stribehus på Skolevang 2 i Kirke Sonnerup er blevet forsinket med et halvt år, efter at bygningen blev hærget af en brand i marts. Branden var efter alt at dømme påsat, skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Men nu er ombygningen i fuld gang, og administrativ leder Malene Bay satser på, at bostedet kan åbne den 1. november. Bostedet Stribehus skal efter planen huse fem voksne med autisme spektrum forstyrrelser, i alderen fra 17 år og opefter.

- Vi træder dog lidt vande og slår koldt vand i blodet. Der kan ske meget, men vi håber, at alt går vel og at håndværkerne er færdige planmæssigt til den tid, siger Malene Bay til Dagbladet.

- Vi blev ikke slået ud, da stedet brændte, men det har været hårdt og lidt mere op ad bakke, end vi havde forventet. Jeg synes, vi prøver at bevare det gode humør. Det er altid forventeligt med nogle bump på vejen, når noget skal bygges om, men vi havde ikke forventet noget af den her karakter, siger Malene Bay.

Se også DAGBLADET Roskilde fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk