23. oktober 2019
I år vil der være ting at se og smage på fra gårdbutikker og folk med hjemmeproduktion på markedet hos Solvang. Privatfoto
I år vil der være ting at se og smage på fra gårdbutikker og folk med hjemmeproduktion på markedet hos Solvang. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bosted åbner for forårsmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bosted åbner for forårsmarked
Lejre - 12. maj 2019 kl. 08:54
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Én gang om året inviteres alle til loppemarked på Bostedet Solvang. En god tradition igennem mange år, som beboerne ser frem til, skriver DAGBLADET Roskilde.

De senere år har loppemarkedet dog udviklet sig til et forårsmarked; i år holdes det lørdag den 25. maj kl. 10-14, Vintappervej 88.

Lokale gårdbutikker og folk med hjemmeproduktion inviteres til at have en stand, hvor de kan præsentere deres produkter. I år vil man derfor, udover en masse spændende loppesager, bl.a. kunne finde håndlavede læder nøgleringe, honning, bolcher, blomster, unika designet børnetøj, nye danske kartofler, cykelhjelme, flagranker, frø til sommerblomster, håndbrygget øl, og LP'er.

Slagteren fra Kulhuse Røgeri har lækre hjemmelavede pølser fra grillen, udover et udvalg af røgvarer. Der er desuden også salg af kaffe/te, hjemmebagt kage, samt øl og vand.

Bostedet Solvang huser til dagligt psykisk sårbare mennesker, og her er masser af hjerterum og livsglæde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk