1. oktober 2020
Borgmester Carsten Rasmussen (tv.) er genvalgt som sit partis spydspids. Th. Socialdemokraterne i Lejres formand, Connie B. Jensen, der lykønsker med genvalget. Privatfoto
Borgmester Carsten Rasmussen (tv.) er genvalgt som sit partis spydspids. Th. Socialdemokraterne i Lejres formand, Connie B. Jensen, der lykønsker med genvalget. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester genvalgt som spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester genvalgt som spidskandidat
Lejre - 17. marts 2020 kl. 11:49
Af Agnete Vistar

Borgmester Carsten Rasmussen i Lejre Kommune er uden modkandidater genvalgt som socialdemokraternes spidskandidat - og det er formanden for vælgerforeningen godt tilfreds med, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Det skete forleden under vælgerforeningens generalforsamling, og han blev genvalgt med applaus. Det bliver således ham, der skal føre partiet frem til næste kommunalvalg, hvor en række planer allerede er i svang for arrangementer.

- Jeg er meget tilfreds med, hvordan Carsten har ageret og reageret i forbindelse med udligningsreformen. Det er klart, at vi ikke er tilfredse med indenrigsministerens udspil. Det er jo ikke fordi, vi ikke bidrager i forvejen - det gør vi med 203 millioner kroner - til udligning mellem kommunerne. Men yderligere 29 millioner kroner er vi ikke tilfredse med, siger Connie B. Jensen, formand for vælgerforeningen og medlem af kommunalbestyrelsen.

Der var godt 30 mennesker til generalforsamlingen, og Connie B. Jensen er ikke i tvivl om, at Carsten Rasmussen er den rigtige til at føre Lejre Kommune videre ind i en vanskelig og måske endda stormfuld tid.

Se også DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk