3. august 2020
I videoen opfordrer borgmester Carsten Rasmussen til at bruge ferien lokalt - og støtte det fantastiske lokale erhvervsliv og turisme. Foto: Lejre Kommune
I videoen opfordrer borgmester Carsten Rasmussen til at bruge ferien lokalt - og støtte det fantastiske lokale erhvervsliv og turisme. Foto: Lejre Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: Støt den lokale turisme og erhvervslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester: Støt den lokale turisme og erhvervslivet
Lejre - 08. juli 2020 kl. 08:59
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune opfordrer i et nyt fremstød borgerne i Lejre Kommune til at bruge ferien i kommunen - og give andre lyst til at komme på besøg.

Turen går til... Lejre Kommune. Sådan indleder Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S) en ny video, som kommunen i sidste uge lancerede på sin Facebook-side. Borgmesteren fremhæver i videoen tre ekstra gode grunde til at holde sommerferien i Lejre Kommune: Seværdighederne, naturen og støtten til det lokale erhvervsliv.

Videoen er et led i kommunens bestræbelser på at skabe opbakning til det lokale erhvervsliv, museerne og andre, der er blevet hårdt ramt af coronakrisen.

- Husk at besøge vores restauranter, kroer og cafeer. Og hvis du skal have en picnickurv med, så køb ind i vores lokale supermarkeder, dagligvarebutikker og delikatesseforretninger, siger Carsten Rasmussen i videoen.

Han opfordrer samtidig til, at man finder en lokal håndværker, hvis der er noget, der skal repareres i sommerens løb.

Borgmesteren håber også, at borgerne i Lejre Kommune flittigt vil besøge og købe kunst hos nogle af de lokale gallerier - og lægge vejen forbi de gårdbutikker, som der bliver stadig flere af i kommunen.

Videoen er optaget foran den nyåbnede Kongehal i Sagnlandet. Tæt på ligger Lejre Museum, som har en særudstilling om skelettet i Kongehallen, og den får også en anbefaling med på vejen.

Endelig opfordrer borgmesteren til, at man tager vandrestøvlerne på eller cyklen frem. Den tohjulede kan for eksempel benyttes på Istidsruten, som netop er åbnet, og som fører gæsterne gennem nogle af de mest spændende steder i Lejre Kommune.

- Hold ferie i Lejre Kommune. Hvorfor dog rejse, når Vores Sted har så meget godt at byde på?, konkluderer Carsten Rasmussen, der samtidig opfordrer alle til at dele budskabet om at bakke op om det lokale erhvervsliv og turisme, så det igen kan komme ovenpå den store coronakrise.

Radikale og SF vil hæve undervisningspligten fra 10 til 12 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk