20. november 2017
Borgermødet onsdag aften på Allerslev Rådhus foregik i god stemning, omend der var bekymring at spore hos en del af de fremmødte over det kommende slag af Lejrevej 15 (B til G). Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Borgermødet onsdag aften på Allerslev Rådhus foregik i god stemning, omend der var bekymring at spore hos en del af de fremmødte over det kommende slag af Lejrevej 15 (B til G). Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgermøde: Salgsplaner skaber bekymring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgermøde: Salgsplaner skaber bekymring
Lejre - 20. april 2017 kl. 10:00
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var stort rykind til borgermødet onsdag aften i Allerslev Rådhus' kantine om det kommende salg af bygningerne på Lejrevej 15 - og om et kommende byggeri ved Allerslev Skole og Lejrehallen. Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Politikerne vil sælge hele bygningskomplekset Lejrevej 15 B til G; også kendt som den gamle skole. Det får konsekvenser for mange mennesker, og bekymringerne var mange.

Fra begyndelsen gjorde borgmester Carsten Rasmussen (S) det klart, at kommunen ikke planlægger at sælge Lejrevej 15 A, de ældres meget benyttede aktivitetshus - også kaldet »Huset«, hvilket Dagbladet også tidligere har gjort rede for. Det er hele den øvrige bygningsmasse, som skal afhændes.

Den helt store bekymring, som tegnede sig blandt de fremmødte borgere, går på et »time-lag« - at gymnastik, fodbold og håndbold-folket kommer til at stå uden faciliteter et halvt eller helt år eller måske endda endnu længere tid efter et salg af Lejrevej og før der er bygget til ved skole og hal.

Idrætsfolket frygter også, at de bliver hægtet af i processen omkring det nye byggeri ved skole og hal - som i øvrigt ser ud til at kunne deles op i to byggerier; et i tilknytning til hallen og et ved skolen til SFO 2 og 3.

Læs mere om debatten i DAGBLADET Roskilde torsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk