15. december 2017
Sognepræst Poul Joachim Stender: - Jeg føler ikke, at det er et halvt år, der er revet ud af kalenderen, men et halvt år der er givet mig. Arkivfoto: Jens Wollesen
Sognepræst Poul Joachim Stender: - Jeg føler ikke, at det er et halvt år, der er revet ud af kalenderen, men et halvt år der er givet mig. Arkivfoto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bispevalg: Det lykkedes ikke for Stender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bispevalg: Det lykkedes ikke for Stender
Lejre - 17. maj 2017 kl. 11:54
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Poul Joachim Stender fik 109 stemmer i første runde af bispevalget i Lolland-Falsters Stift, og det var ikke nok til at bringe ham videre til anden runde, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

De 109 stemmer fra de 424 personer, der har stemt til bispevalget i Nykøbing Falsters Stift, var ikke nok. Det blev de to kvinder, Christina Rygaard Christiansen og Marianne Gården, der gik videre med henholdsvis 146 og 126 stemmer. Den fjerde kandidat, Michael Fagerlund opnåede 41 stemmer.

- Det gik ikke som jeg havde håbet. Men valgkampen har bestemt ikke været spildt. Jeg har lært mange dejlige mennesker at kende og er kommet tættere på Lolland-Falster, end jeg nogensinde har været. Jeg føler ikke, at det er et halvt år, der er revet ud af kalenderen, men et halvt år der er givet mig, siger Poul Joachim Stender til DAGBLADET Roskilde.

- Selvfølgelig er jeg enormt skuffet. Jeg spekulerer på, om der er noget, jeg kunne have gjort anderledes, men jeg synes, jeg har fået gode råd af mine kampagneledere Nina Morthorst og Henrik Gade Jensen. Hvis jeg var blevet biskop, havde jeg muligheden for at få større indflydelse og bevæge Folkekirken, og sætte Lolland-Falster på landkortet. Det havde været en god position at gøre det fra, tilføjer Poul Joachim Stender.

Se også DAGBLADET Roskilde onsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk