23. juni 2021
Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Lille bil på afveje: Endte i grøftekant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Lille bil på afveje: Endte i grøftekant
Lejre - 11. juni 2021 kl. 09:12
Af Ea Lykke Schausen

Måske var den på vej hjem. Måske var den på vej videre. Hvor den lille, multifarvede bil var på vej hen, vides ikke. Og hvordan den endte i grøften ved motorvejsafkørslen til Holbækmotorvejen på Hornsherredvej i gevninge, er også uvist. Det oplyser pressekontakt ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

- Vi får en anmeldelse klokken 20.51 om en bil i grøftekanten, fortæller han og uddyber, at politiet ved ankomst til stedet møder bilens fører og en passager.

Trods ulykken var begge heldigvis ikke kommet til skade, og bilen havde kun lidt minimale skader.

- Vi undersøger derefter føreren af bilen og kan konstatere, der ikke er nogen væsentlige overtrædelser af færdselsloven, der har spillet en rolle i uheldet, fortæller Martin Bjerregaard og refererer til, at føreren besad et gyldigt kørekort og hverken var påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.

- hvorfor bilen er endt i grøftekanten, ved jeg desværre ikke på nuværende tidspunkt, lyder det fra pressekontakten tæt på avisens deadline:

- Men afslutningen på sagen er, at bilejer nu har til opgave at få fjernet køretøjet i rimelig tid.Vi gør ikke yderligere, for bilen er jo næppe til gene for trafikken, når den står ude i grøften.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk