16. september 2019
Arkivfoto: Kenn Thomsen
Arkivfoto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biljagt endte med uheld - og to anholdelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biljagt endte med uheld - og to anholdelser
Lejre - 18. marts 2019 kl. 11:12
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En heftig politijagt sent lørdag aften endte med, at flugtbilen forulykkede på Ejby Havnevej. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Forinden forsøgte en politipatrulje at få standset bilen på Kvarmløsevej i Tølløse, blot som en rutinemæssig kontrol af bil og fører, men det havde bilens fører absolut ikke lyst til - han stak af trods patruljens signal om, at han skulle standse, og så gik biljagten for fuld fart.

Flere patruljebiler spurtede efter bilen, som kørte mod nord ad Elverdamsvej med meget høj hastighed. Derefter gik jagten gennem Ejby ad Anders Rasmussensvej, hvorefter køretøjet så til sidst forulykkede på Ejby Havnevej.

Én person løb væk fra bilen, men patruljen fik anholdt føreren af bilen, som viste sig at være en 24-årig mand fra Skibby. Den bortløbne mand blev kort tid efter fanget ved hjælp af dygtige hunde. Han viste sig at være en 20-årig mand, også fra Skibby.

Føreren blev testet positiv for narkotika, og han havde også to knive. Under kørslen blev der flere gange konstateret overtrædelser af færdselsloven, og på bilen var der påmonteret stjålne nummerpladser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk