28. september 2020
Arkivfoto: Thomas Olsen
Arkivfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist ramte dreng - og flygtede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist ramte dreng - og flygtede
Lejre - 22. maj 2020 kl. 12:25
Af Agnete Vistar

En 16-årig dreng på knallert blev onsdag morgen ramt af en rød bil ud for tankstationen i Ejby på Elverdamsvej i en så farlig situation, at den unge knallertkører røg op på bilens kølerhjelm, inden han landede på jorden. Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Det skete, da drengen kom kørende kort før klokken 08.00 ad den dobbeltrettede cykelsti i sydlig retning på Elverdamsvejen, idet den røde personbil kørte ud fra tankstationens område.

Føreren af den røde bil fortsatte straks sin kørsel uden at tage kontakt til knallertkøreren og uden at sikre sig, om han var kommet til skade. Med andre ord - vedkommende flygtede.

Den 16-årige dreng havde slået sit ene ben og hovedet, men fortsatte trods dette til skolen, hvorfra han underrettede sine pårørende. Forældrene til den 16-årige dreng, som er fra Kirke Hyllinge, anmeldte sagen til politiet klokken 09.30.

Politiet har nu optaget rapport om uheldet for at få identificeret føreren af den røde bil ud fra eventuel brugbar overvågning fra tankstationens område.

Og politiet hører meget gerne fra personer, der måtte have været vidner til uheldet, eller som kan give oplysninger om den røde bil og dens fører. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk