26. maj 2019
Vibyvejen blev afspærret i knap tre timer mandag eftermiddag og aften, mens redningsaktionen var i gang - bagefter skulle der ryddes op for vragrester. Privatfoto
Vibyvejen blev afspærret i knap tre timer mandag eftermiddag og aften, mens redningsaktionen var i gang - bagefter skulle der ryddes op for vragrester. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist fik alvorlige kvæstelser - men er stabil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist fik alvorlige kvæstelser - men er stabil
Lejre - 08. januar 2019 kl. 12:15
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en 22-årig mand fra Høje Taastrup, der mandag eftermiddag var den ene part i det voldsomme frontale sammenstød på Vibyvejen i Lejre. Det skriver DAGBLADET tirsdag.

arrow Læs også: Alvorlig ulykke: Fører fløjet til Riget i kritisk tilstand

Ulykken var meget voldsom, og den 22-årige mand blev fløjet med redningshelikopter på Rigshospitalet med alvorlige skader på sine ben og indre blødninger. Hans tilstand meldes stabil tirsdag.

Den anden part i ulykken var en minibus, der blev ført af en 52-årig mand fra Lejre. To børn i alderen 13 og 14 år var passagerer i minibussen. De tre slap fra uheldet uden fysiske mén, men var dog alle meget chokerede ovenpå ulykken og fik tilbudt psykologbistand.

Endnu er det for tidligt at fastlægge, hvem der er skyld i det voldsomme sammenstød - kun ligger det fast, at de to køretøjer stødte frontalt ind i hinanden. Bilinspektørens undersøgelser afventes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk