17. januar 2018
Er der noget som sådan en blød mule. Lauge var helt betaget af Mumi, der blev helt salig med mulen i hans hænder. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Er der noget som sådan en blød mule. Lauge var helt betaget af Mumi, der blev helt salig med mulen i hans hænder. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøgsheste får minderne frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøgsheste får minderne frem
Lejre - 12. april 2017 kl. 09:40
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To bittesmå miniatureheste kom på besøg tirsdag på Bøgebakken Ældrecenter i Lejre. Og de vakte stor glæde hos de ældre, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Overalt, hvor de to amerikanske miniatureheste Mumi og Cutie kom frem, så man ansigter lyse op blandt de ældre. De små bløde muler lagde sig op mod furede ansigter, og de to heste var som filmstjerner. Alle vil røre dem, og nogle af de ældre fik næsten et saligt udtryk, mens de små heste stod foran dem og roligt lod sig klappe.

Anne Mette Fesner, der kom med Cutie, fortæller, at det påvirker de ældre på plejehjemmene meget, når besøgshestene kommer.

- Ikke mindst de demente sker der noget med. De får et sprog og kan pludselig knytte sig til dyret. De får en oplevelse her og nu; de genkender noget fra deres tidligere liv, fortæller hun.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk