6. august 2021
De nye beboere er flyttet ind i deres rækkehuse i Elverbakken i løbet af sidste uge. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

De nye beboere er flyttet ind i deres rækkehuse i Elverbakken i løbet af sidste uge. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beboerne flyttet ind i 35 boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboerne flyttet ind i 35 boliger
Lejre - 22. juni 2021 kl. 10:29

35 familier har fået nøglen til deres nyopførte bolig i Elverbakken i Hvalsø - Elverbakken ligger i en rækkehusbebyggelse bestående af otte boligrækker.

- Det er så dejligt endelig at se beboerne flytte ind i de nye boliger og tage fat på et nyt fællesskab blandt beboerne i alle aldre. Efter repræsentantskabsmødets godkendelse af køb af grunden i juni 2016 gik en lang række møder i bestyrelsen og samt i byggeudvalget i gang, siger Bettina Hinrichsen, der er formand for Hvalsø Boligselskab.

- I Hvalsø Boligselskab kan vi nu se, at de løsninger vi som boligselskab har lagt vægt på - herunder både i fællesarealer og inde i boligerne - er blevet taget godt i mod af de nye beboere. Nu glæder vi os blot til, at naboskabet og beboerdemokratiet bliver skudt godt af sted. Første fælles arrangement er det stiftende afdelingsmøde den 30. juni i Laurbærhavens Beboerhus, fortæller hun.

De enkelte boligrækker består af en varierende sammensætning af et- og to-plans boliger. To-plans boligerne har tre til fire værelser. I stueetagen er boligens fællesfunktioner som stue, køkken og badeværelse placeret, hvor de mere private opholdsrum er placerede på 1. salen. Fra køkkenet kan man se ud på sin forhave og det fælles gårdrum. Boligerne er på mellem 50 og 114 kvadratmeter.

Hvalsø Boligselskab er i øvrigt i dialog med Lejre Kommune om at bygge 33 seniorboliger med et fælleshus på grunden overfor Elverbakken. Her venter boligselskabet på en tilbagemelding fra Lejre Kommune.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk