10. maj 2021
Familieidrætten er i gang igen på Center Avnstrup. Her hygger børn og voksne sig med hinanden. Foto: Røde Kors/Kell Schomacker
gallery icon

Se billedserie

Familieidrætten er i gang igen på Center Avnstrup. Her hygger børn og voksne sig med hinanden. Foto: Røde Kors/Kell Schomacker
Foto: KELL SCHOMACKER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Asylfamilierne på Avnstrup er aktive og hygger igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Asylfamilierne på Avnstrup er aktive og hygger igen
Lejre - 11. april 2021 kl. 08:19

Nogle af de første, der har fået glæde af de trinvise lempelser af Corona-restriktionerne, er børnefamilierne i Center Avnstrup. Lige før påske kunne de nemlig igen deltage i den ugentlige familie-idræt, der har været en populær fælles aktivitet.

Familieidrætten har fokus på, at børn og forældre bevæger sig sammen og er i fysisk, følelsesmæssig og social kontakt med hinanden gennem leg og dans.

Tidligere foregik den ugentlige aktivitet indendørs. Nu er det noget anderledes, da færre familier kan deltage, og aktiviteten foregår udendørs og med afstand.

Onsdagens familieidræt foregår ved en stor bålhytte ved Center Avnstrup. På den måde bliver der mulighed for en hyggelig stund ved bålet, hvor forældre og børn kan få lidt varmt at drikke og for eksempel nyde nogle ristede skumfiduser efter udfoldelserne.

En del af projektet er, at Røde Kors medarbejdere og frivillige bliver uddannet i metoderne bag familieidrætten, sådan at familieidrætsforløb kan blive en forankret del af tilbuddene på flere centre.

Projektet er blevet til i samarbejde mellem Røde Kors og Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet, og det er fondsfinansieret.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk