29. maj 2020
Der bliver løbende fundet nye spor fra fortiden i den danske muld. Tre spændende projekter er til debat i Domus Felix. Arkivfoto: Agnete Vistar
Der bliver løbende fundet nye spor fra fortiden i den danske muld. Tre spændende projekter er til debat i Domus Felix. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amatørarkæologer mødes til træf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amatørarkæologer mødes til træf
Lejre - 17. oktober 2019 kl. 19:58
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 27. oktober kl. 09.30-16.00 er der arkæologitræf i Domus Felix i Lejre, hvor DAA - Danske Amatørarkæologer og Fund&Fortid - mødes til en foredragsrække. Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Efter ankomst og kaffe kommer nyheder fra Femern-udgravningerne på banen - med de mange spændende fund fra stenalderen, som er fremkommet i den inddæmmede Syltholm Fjord.

Et af dagens andre emner på dagen er, hvorvidt Fæsted- og Harrebyegnen er resterne af et nyopdaget helligområde.

Endelig er opdagelserne om de mange dræbte krigere i offermosen Alken Enge på dagens program. Ejvind Hertz, fortæller om hær og efterkrigsritual i jernalderen.

Deltagergebyret er 150 kroner. Tilmelding senest i morgen den 18. oktober til e-mail: David@Barry.DK eller tlf. 5956 5660.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk